Nordjysk Køleteknik tilbyder en komplet serie af professionelle ismaskiner. Vi har mange års erfaring med salg af ismaskiner til industri og står også klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Vi tilbyder levering, opstilling og beregning af ismaskiner for kunder i Aalborg, Nørresundby og hele Nordjylland.

Vi er velkendte for at fremstille produkter af høj kvalitet – kombineret med brugervenlighed. Ved at kombinere innovation og tradition anvender PROMAG-linjen rustfrit stål, elektronisk automatisering og avanceret teknologi til at producere pålidelige apparater. De opfylder de strengeste sanitetsstandarder samt alle HACCP-krav.

Det høje funktionalitetsniveau af PROMAG-produkter og deres fleksibilitet har gjort dem til den ideelle løsning til forskellige applikationer. F.eks. specialiserede isbarer, store fastfoodrestauranter og små konditorier.

Derudover tilbyder vi kurser i isproduktion – både for helt nye i faget og for den erfarne ismester.

Vi har et stort udvalg af ismaskiner

Med vores ismaskiner kan du lave hjemmelavet is, italiensk is (gelato) og meget mere. Vi har et stort udvalg af ismaskiner og reservedele, herunder dessertudstyr, slush- og rystemaskiner samt flødepiskere. 

I samarbejde med IceTeam 1927 kan vi tilbyde professionelle ismaskiner til produktion af is. Det er bl.a. følgende:

  • Promac: Vi siger kvalitet, så er du i gang. Økonomiske maskiner – simpelt og sikkert.
  • Coldelite: Avanceret med kombination – pasteuriseringsmaskine og ismaskine i én.
  • Cattabriga: Markedets ældste brand – når kun det bedste er godt nok. Super avanceret og fyldt med knowhow fra flere generationers isproduktion.

Vi tager altid udgangspunkt i kundernes ideer og skaber et produktionsapparat tilpasset efter behov. Derfor tør vi også godt udtrykke ”Low cost / High value” uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Du kan se vores udvalg af gode og holdbare ismaskiner længere nede på siden.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du et tilbud på den ønskede ismaskine? Eller vil du bare gerne høre mere om mulighederne? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt finde den mest optimale maskine til dit behov.

Ring til os i dag på telefon 98 17 36 22 eller send en e-mail til info@nk1.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​