Har du brug for professionel hjælp til en opgave vedrørende dit kølerum? Så kan du med fordel kontakte Nordjysk Køleteknik ApS. Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring inden for køle- og fryserum. Vi tilbyder levering, opstilling og beregning af køleanlæg hos private kunder og erhvervskunder i og omkring Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi er et kompetent firma, som kan tilbyde et bredt sortiment af inventar i kølerum såvel som fryserum. Hvis du f.eks. skal have lavet et kølerum til et storkøkken, så står vi klar til at løse opgaven professionelt for dig.

Vi kan tilbyde køleydelser ud fra følgende parametre:

  • Ønsket temperatur
  • Varemængde
  • Vareflow
  • Indfrysnngsbehov
  • Og meget mere

Vi sætter dine ønsker til dit kølerum i centrum

Vi leverer, opstiller og beregner modulkølerum og fryserum lige efter dine ønsker og behov. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så står vi klar til løse opgaven professionelt. 

Vi sørger for at have en god dialog med dig om din forretning, samt hvordan du vil bruge dit nye køle- og fryserum i hverdagen. Dette gør os i stand til at beregne behovet for køleanlægget, hvor vi sikrer en økonomisk drift.​

Derudover følger vi projektet fra start til slut, og vi rådgiver altid gerne, så du er sikret den bedst mulige løsning. Vi har altid optimering i tankerne, og vælger ofte hellere et lidt dyrere anlæg med relativ kort driftstid end et billigt anlæg, der pumper din forretning for energiomkostninger. Alt sammen i samspil med dig og dine individuelle behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi hjælpe dig med at få helt styr på dit kølerum? Eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af storkøkkenudstyr? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for en uforpligtende snak om dine muligheder og vores gode priser.

Vi kan kontaktes på telefon 98 17 36 22 eller på e-mail info@nk1.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​